A to Słoneczko to gdzie dokładnie? Dowożą pizze do Wielunia?
w Białej, jak ejdziesz 8 w strone Wrocka/Wieruszowa, mijasz przejście dla pieszych ze swiatłami (jedyne w Białej) i jakieś 300 m, po prawej stronie, nie da się nie zauważyć.
Pizzy z tego co wiem nigdzie nie dowożą
red napisał/a:
waldex napisał/a:
I co naprawdę zasługuje na szacun to noze w słoneczku, są naprawdę ostre, a nie tępoty z wenecji, al spezii, latakii, bo plastikowe w big buffalo to ponizej krytyki, tak jak papierowe podstawki czy jak to nazwać.
Pewnie jeszcze nie zdążyły sie stępić ale trzeba troche poczekać jak sie przewinie troche klientów
Co do Big Buffalo - jeśli poprosisz na barze to dostaniesz talerze i sztućce. Nie wydawanie pewnych rzeczy na bar wynika tylko i wyłacznie z zachowania ludzi - już kiedyś tłumaczyłem że ginie wszystko - sztućce, popielniczki, szklanki, kufle, sosy itp itd... Jestem nawet w posiadaniu filmu z kamery na którym widać jak pewnien jegomość z Wielunia kradnie kilka butelek piwa wystawionego z cenami nad barem... Nawet się zastanawiam czy go nie opublikować na forum. Tak więc drogi kliencie - jak chcesz sztućce i talerze to proś na barze. Tylko nie zabieraj ich do domu
poprosiłem o zwykłe sztućce to dostałem plastiki, a talerzy stwierdzili, ze nie ma. Ban pod tym względem.
Mi tam najbardziej smakuje pizza w Venecji i BB Do LaSpezii chodzę tylko z konieczności (mają otwarte wcześniej niż Venecja ) ale nigdy nie wychodzę zadowolona - jak widze te wodniste sosy to już mi się odechciewa
W Testarossie pizzy nie jadłam ale pewnie spróbuję bo ostatnio chodzę tam na obiadki - trzeba trochę długo czekac ale jest na co - są pyszne!
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-26, 10:32
Wczoraj pierwszy raz (i ostatni) jadłem pizzę (a w zasadzie tknąłem 1 kawałek) w Da Grasso na ulicy Głowackiego.
PORAŻKA!
Nie polecam nikomu tej mizernej obsługi, niesmacznego jedzenia i braku klimatu.
Na pizzę czeka się tam dłużej niż w Edenie ! Czyli w moim wypadku wczoraj - 55min.
Ser śmierdzi...
Jak sobie teraz pomyślę o tej pizzy to zbiera mi się na wymioty.
Zdecydowanie z własnej woli nigdy już tam nie pójdę... a jeśli już ktoś mnie zmusi to jeść na pewno nie będę.
Podejrzewam, że takich, niezadowolonych osób jak ja jest więcej, ponieważ nawet wczoraj, wychodzący za nami ludzie mówili między sobą, że "już więcej tu nie przyjdą".
No ale pewnie nawet jakby tam pizzę smarowali kałem to i tak ludzie by przyszli się polansować.
Pomogła: 25 razy Wiek: 41 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-06-26, 10:41
My byliśmy w środę na pizzy i nie mogę narzekać. Po złożeniu zamówienia czekaliśmy około 15 minut. Obsługa była bardzo miła, pani zbierając talerze z naszego stolika pytała jak nam smakowała pizza. Wydaje mi się że to kwestia gustu ale dla mnie pizza była bardzo dobra. Zresztą od znajomych nie słyszałam jeszcze złych opinii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum