Szukam pracy w Wieluniu(1/2 lub cały etat).Dotychczas pracowałam jako pracownik biurowy w firmie spedycyjnej oraz pracowałam w firmie ubezpieczeniowej.Znam dobrze język niemiecki, z obsługą komputera rownież nie mam problemów.Pozdrawiam
_________________ Bierz przykład z czajnika -gorąca para podchodzi mu do gardła , a On nie przestaje śpiewać
Wysłany: 2008-09-19, 15:06 Pielęgniarka szuka pracy
Jestem absolwentką pielęgniarstwa. Poszukuję pracy w zawodzie, najlepiej w przychodni. Pracę mogłabym zacząć od listopada, czyli po uzyskaniu prawa wykonywania zawodu:) Natomiast teraz mogłabym pracować jako rejestratorka
Poszukuję pracy biurowej. Obecnie jestem na trzecim roku administracji zaocznej. Chciałabym zacząć pracować w pracy związanej z kierunkiem moich studiów. Niestety na chwilę obecną nie mogę nic znaleźć Może ktoś ma dla mnie jakąś ofertę pracy???????
Poszukuję pracy biurowej. Obecnie jestem na trzecim roku administracji zaocznej. Chciałabym zacząć pracować w pracy związanej z kierunkiem moich studiów. Niestety na chwilę obecną nie mogę nic znaleźć Może ktoś ma dla mnie jakąś ofertę pracy???????
Szukaj stażu po urzędach.
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2008-10-31, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Szukam pracy dorywczej tylko w soboty.Mam 19 lat,uczen technikum.Obsluga komputera,prawo jazdy B,jezyk angielski zaawansowany.
Prosze o kontakt na adres jaa1689@op.pl
Szukam pracy z wykorzystaniem komputera, sklep komputerowy itp. Mam 19 lat, chodze do policealnej szkoły dla dorosłych Technik informatyk(piątek i sobota). Kontakt syrius1337@gmail.com lub gg 1665344. CV wyśle po kontakcie.
Wykonuje strony internetowe na zamówienie. Witryny oparte na HTML + java, css, instalacja forum. Indywidualna grafika wykonana w photoshopie. Tanio, fachowo, solidnie...
Cena: od 50zł do 100zł (w zależności od czasu potrzebnego na wykonanie projektu)
Czas realizacji do 7 dni.
GG: 15716329 (proszę pisać bez względu na status)
W celu sprawdzenia moich umiejętności wyśle kilka moich ostatnich projektów na gg.
Pomógł: 18 razy Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-02-10, 14:48
Od 50 do 100 złotych? Coś wątpliwej jakości muszą być te strony, albo masz za dużo wolnego czasu i nie wiesz co z nim zrobić i dlatego chcesz tworzyć strony...
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum