Od dziś koniec promocji na kebaby - cena regularna to 10 zł. Postawiliśmy na świeże mięso - żadnych mrożonek, mielonek, mieszanek z MOMem i tartą bułką itp. Mięso to 100% świeżego uda z kurczaka.
Zapraszam!
Właśnie przetestowaliśmy kebab w naleśniku, porcja mięsa nie zachwyca, do tego cały smak zabił nadmiar ostrego sosu, mimo, że przy składaniu zamówienia wyraźnie zaznaczylem, żeby kebaby nie były zbyt ostre... Jeśli ktoś woli coś bardziej treściwego od hotdoga ze statoila, to mogę polecić.
jeszcze kwestia czerwonego sosu, który w kebabach kojarzy mi się z bardzo ostrym sosem, a tutaj smakował jak łagodny ketchup tortex
maxo napisał/a:
cały smak zabił nadmiar ostrego sosu, mimo, że przy składaniu zamówienia wyraźnie zaznaczylem, żeby kebaby nie były zbyt ostre...
No to ostry czy nieostry? Specjalnie zaostrzyłem lekko sos bo były głosy że jest mało ostry. Jak widać może ciut za mocno. Polecę dawkować go ostrożnie.
maxo napisał/a:
porcja mięsa nie zachwyca
Jest podobna jak w innych lokalach w mieście - zmierzone i zważone
spróbowałem dzisiaj kebaba w bułce i niestety tak jak maxo wspomniał, ilość mięsa naprawdę mała (jak i cała zawartość bułki). Ogólnie w smaku może być, jednak drugi raz nie zamówię go tam.
ps. red niestety obsługa klienta po raz kolejny pozostawia wieleee do życzenia. Odniosłem wrażanie, że obsługa siedzi tam za karę i nie za bardzo ma ochotę przyjmować zamówienie.
red niestety obsługa klienta po raz kolejny pozostawia wieleee do życzenia. Odniosłem wrażanie, że obsługa siedzi tam za karę i nie za bardzo ma ochotę przyjmować zamówienie.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-02-21, 13:25
kezman, jest tym typem klienta, co to jak mu się drzwi na oścież nie otworzy i w tych drzwiach nie ukłoni mu się do kolan, to kezman uważa się za znieważonego No cóż, nie był człowiek obsługiwany w czasach, kiedy to pani za ladą była kimś
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
kezman, jest tym typem klienta, co to jak mu się drzwi na oścież nie otworzy i w tych drzwiach nie ukłoni mu się do kolan, to kezman uważa się za znieważonego No cóż, nie był człowiek obsługiwany w czasach, kiedy to pani za ladą była kimś
No hohoho jaki pewny siebie i w ocenie innych. Nie od dzisiaj były problemy z obsługą klienta w BB. Zerknij wcześniej co pisano o obsłudze i zastanowiłbym się czy już jest wszystko okej w tej sprawie. Ja byłem raz ostatnio i było lepiej (co prawda pewnie nie pracuje tam jedna osoba na obsłudze więc pewnie lepiej po prostu trafiłem)
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2014-05-12, 09:05
bAN napisał/a:
red
ja wiem że sos na wage i wszystkim równo dajecia ale jak by ten pojemniczek był do3/4 zapełniony to chyba byście tak wiele stratni nie byli.
Zależy od skali . Mogliby dać też każdemu Polakowi dać jeden grosz, w końcu to malutko. Ale w ostatecznym rozrachunku robi się prawie 400 tysięcy złotych .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum