My też bardzo się cieszymy, że w pięknym Wieluniu możemy pokazać smak dobrych rybek, by Mieszkańcy mogli docenić wielość rybek i ich smaki
Co więcej informujemy, iż w sklepie można zakupić ryby kupowane w taflach (bez glazury - te szczególnie dla BARY'EGO ), na dodatek powiemy, że przetworzone są na statkach - czyli raz mrożone, co powduje ich unikalny i naturalny smak.
Należą do nich:
- dorsz gadus,
- dorsz plamiak,
- dorsz czarniak,
- miruna ze skórą,
- miruna bez skóry,
- morszczuk morski,
ryby te pochodzą z czystych wód - krajów, takie jak:
- Chile,
- Argentyna,
- Norwegia,
- Islandia i inne.
Oczywiście w sklepie można nabyć wiele innych produktów rybnych - 60 pozycji ryb mrożonych - ogólnie jest ich około 150 pozycji
Każdy KONESER ryb znajdzie w sklepie coś dla siebie - jeśli coś szczególnie Państwa interesuje, a nie ma tego w sklepie, prosimy o składanie zamówień w sklepie, a na pewno postaramy się Państwa zadowolić i sprowadzić interesujący Państwa towar.
Byłam w sobotę w tym sklepie zorientować się jaki posiadają asortyment, za kilka dni wybiorę się na zakupy. Mam nadzieję że ceny nie zostaną do tego czasu podniesione z racji zbliżających się świąt...
Byłam w sobotę w tym sklepie zorientować się jaki posiadają asortyment, za kilka dni wybiorę się na zakupy. Mam nadzieję że ceny nie zostaną do tego czasu podniesione z racji zbliżających się świąt...
Jasne, że nie...
Jest nam bardzo miło, że Państwo możecie się cieszyć zarówno z asortymentu, jak i z cen
Byłam dziś na zakupach
Kupiłam mirunę bez skóry - cena 24 zł z groszami (z tego co pamiętam, ale mogę się mylić). Rybka BARDZO ładna, duża, nie poszarpana i co najważniejsze bez wody, a przynajmniej bez skorupy z wody tak jak w innych sklepach. Pan z którym rozmawiałam to pasjonat, wie co sprzedaje, wie jak doradzić i zachęcić klienta.
Wybór naprawdę bardzo duży.
Co do ceny to owszem trochę wyższa (w innym sklepie miruna ze skórą była po 18,80), ale biorąc pod uwagę, że płacę za rybę a nie za wodę to wychodzi dużo, dużo taniej
Mam nadzieję, że rybka będzie smakowa tak jak wygląda
Widziałam też bardzo duży wybór sałatek rybnych.
Polecam sklep wszystkim niezdecydowanym, nawet tym z drugiego końca miasta
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Byłam dziś na zakupach
Kupiłam mirunę bez skóry - cena 24 zł z groszami (z tego co pamiętam, ale mogę się mylić). Rybka BARDZO ładna, duża, nie poszarpana i co najważniejsze bez wody, a przynajmniej bez skorupy z wody tak jak w innych sklepach. Pan z którym rozmawiałam to pasjonat, wie co sprzedaje, wie jak doradzić i zachęcić klienta.
Wybór naprawdę bardzo duży.
Co do ceny to owszem trochę wyższa (w innym sklepie miruna ze skórą była po 18,80), ale biorąc pod uwagę, że płacę za rybę a nie za wodę to wychodzi dużo, dużo taniej
Mam nadzieję, że rybka będzie smakowa tak jak wygląda
Widziałam też bardzo duży wybór sałatek rybnych.
Polecam sklep wszystkim niezdecydowanym, nawet tym z drugiego końca miasta
Dziękujemy za przemiłą ocenę, a ja szczególnie za tego PASJONATA ale co prawda, to prawda
Pozdrowionka i Wesołych, SMACZNYCH i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności na ten Nowy 2013 Rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum