Kiedyś był obok "Tęczy" ale dawno go zamknęli. Jakiś czas temu pomiędzy ul.Kaliską i Kopernika widziałem sklep z markową odzieżą jak w Twoim temacie ale nie wiem czy się utrzymał... Czyżbyś szukał pomysłu no nowy sklep??
Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 11 Postawił 1 piw(a) Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2012-10-22, 18:09
Dalej nic nie wiem. Nie mam czasu jechać i szukać, dlatego wolałbym na pewniaka. Poczekam jeszcze może ktoś napisze pewną informację. Wszystkim dzięki za zainteresowanie tematem.
Lee, Wrangler jest z tyłu Eurobanku, od strony Kopernika (można przejść od strony Kaliskiej), Levis był na Augustiańskiej, koło BNP Paribas Bank (na przeciwko Pralni Chemicznej). Mustang, o ile Cię interesuje, ul. Barycz, koło PKO BP.
Dalej nic nie wiem. Nie mam czasu jechać i szukać, dlatego wolałbym na pewniaka. Poczekam jeszcze może ktoś napisze pewną informację. Wszystkim dzięki za zainteresowanie tematem.
jeny , przecież Marta już napisała gdzie jest sklep, którego szukasz
Cytat:
cekaj, jeśli dobrze pamiętam wszystkie te marki które wymieniłeś + adidas, puma, reebok są w nowym budynku na ul. Krakowskie Przedmieście.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum