Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
ATV Polska! Zlot quadowcow 18-19.06.2011 10-te urodziny
Author Message
kaowiec
Dojeżdża PKSem

Posted:    ATV Polska! Zlot quadowców 18-19.06.2011 10-te urodziny [ !!! ]

Cześć,
Jak w temacie. Kompletujemy ekipę ... Jest ktoś chętny ?
http://www.atvpolska.pl/forum/ucp.php?i=pm&mode=view&f=0&p=165567

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2011-01-24, 09:41[/i] ][/size]
nie ma nikogo ? :?

nokia62
Przejeżdżał przez Wieluń

Posted:     [ !!! ]

no może ja tylko nie mogę odpalić tego linka

kaowiec
Dojeżdża PKSem

[quote="nokia62"]no może ja tylko nie mogę odpalić tego linka[/quote]

sprawdzałem link działa bez problemu :)

Świstek
Przyjeżdża na zakupy

Link działa, ale o samych kierowcach tych pojazdów mam jak najgorsze zdanie. Niektórym trudno zrozumieć, że są miejsca, w których należałoby z różnych powodów nie zachowywać się za głośno, nie jeździc za szybko np. las, drogi przez małe wioski, a latem w pobliżu mojej miejscowości jest plaga tych "czterokołowców", które niemiłosiernie smrodzą, hałasują i ryją.

kaowiec
Dojeżdża PKSem

[quote="Świstek"]o samych kierowcach tych pojazdów mam jak najgorsze zdanie[/quote] - więc przyjedź do Częstochowy - będziesz miał możliwość zmienić zdanie :)

[quote="Świstek"]Niektórym trudno zrozumieć, że są miejsca, w których należałoby z różnych powodów nie zachowywać się za głośno, nie jeździc za szybko np. las, drogi przez małe wioski[/quote] - faktycznie niektórym ciężko to zrozumieć. Ale nie traktuj wszystkich jedną miarą. To taki stereotyp jak: każda kobieta za kierownicą to Baba za kierownicą; motocykliści to dawcy nerek, najlepszym kierowcą jestem ja, a kierowcy TIR-ów to potencjalni mordercy :wink: Trochę obiektywizmu nie zaszkodzi.

[quote="Świstek"]"czterokołowców", które niemiłosiernie smrodzą, hałasują i ryją.[/quote] - sorka ale chyba po to są quady i tak już niestety zostały skonstruowane. Po to by miały dużą moc - muszą hałasować i niemiłosiernie smrodzić. A moc jest potrzebna po to by ryć i wgryzać się w ziemię - nie zrozumie tego nikt kto choć raz nie grzązł w błocie po "siedzenie" !!!:) :wink: Jeśli ktoś tego nie akceptuje to kupuje sobie rower albo skuterek :)

Ktoś kiedyś powiedział, że prawdziwy quad-owiec to taki który ma benzynę w żyłach i olej w głowie ... no i coś w tym musi być ;)

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: