Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-12, 10:45
nie wiem jak Wam, ale wg mnie powinniśmy zamknąć wątek Księgi Kondolencyjnej. To nie jest zeszycik z sekretami czy jak tam to się w podstawówce nazywało... Oficjalne Księgi są ogólnodostępne, a tworzenie takich prywatnych jeszcze z zaproszeniem do wpisów jest w swojej rzekomej podniosłości i patetyczności nieco śmieszne i wg mnie nie na miejscu.
To taka moja refleksja...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-13, 10:38
red, pisałem to w momencie kiedy nie wiadomo było dokładnie co się dzieje. Chodziło mi o ewentualne zamknięcie działu na kilka godzin - gdyby się okazało że np nikt nie zginął i był to niegroźny wypadek.
W tej chwili oczywiście jestem za zamknięciem działu do końca żałoby narodowej - ewentualnie jeśli nie zostanie ona przedłużona do dnia pogrzebu pary prezydenckiej (najprawdopodobniej w niedzielę) to zastanawiałbym się nad otworzeniem działów dopiero po pogrzebie.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum