Dr n.med. Bogusław Westfal
nr tel: 502-214-159
Zastępca kierownika Chirurgii Onkologicznej i Chorób Piersi Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi.
Przyjmuje w Bełchatowie w prywatnej przychodni ZDROWIE na ul. Chrobrego we wtorki po godz. 16.
Czy wszyscy wymienieni wyżej onkolodzy przyjmują tylko prywatnie? Może jest jakiś w Wieluniu, lub w okolicach który ma umowę z NFZ?
A przy okazji: może ktoś wie jak wygląda sprawa ze skierowaniem na biopsję od prywatnego onkologa - gdzie się ją wykonuje i ile kosztuje?
Asiunia, z własnego doświadczenia wiem, że gdy masz skierowanie od prywatnego onkologa na biopsję, to idziesz, umawiasz się i masz przeprowadzone badanie (zazwyczaj jest to w ten sam dzień lub w ciągu tygodnia). Możesz ją wykonać bodajże w Sanmedzie i Eskulapie, ale pewności nie mam, ja robiłam w Bełchatowie.
Koszt biopsji to około 100 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum