Z tego co ja się orientuje, idziesz do sklepu (np. wojska polskiego - plac za kociołkiem) wybierasz drzwi i podajesz im wymiar czy też inne cechy drzwi i Ci wykonują na wzór tych wybranych. Sądzę, że także mogą przyjechać i Ci wymierzyć. Jakiś czas temu potrzebowałem drzwi o nietypowym wymiarze i mi je wykonali. Czas oczekiwania ok 2-3 tygodni. Nie tylko bezpośrednio u stolarza możesz wykonać takie rzeczy. Dziś już sklepy oferują taką możliwością, że możesz im zlecić, wraz z wprawieniem tych drzwi czy okna. Moja mama brała u "jagody" okno to przyjechali wymierzyli, i wprawili jej. Wprawienie 100 zł, wymierzenie ponoć w cenie było.
Zabij mnie, a Ci teraz nie powiem. Nie pamiętam już, ale to był salon mieszczący się na placu za kociołkiem. Po lewej stronie była ceramika, a po prawej właśnie ten salon z drzwiami, panelami podłogowymi itp. Z resztą podejrzewam, że w większości punktów takie coś można zlecić. Klient nasz Pannnn !
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-11-03, 14:06
Kurpiński Wieruszów . Namiary sobie wygoglujesz . Oczywiście jeśli chcesz drzwi drewniane .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum