Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-15, 22:19 Informacja o edytowaniu postów
Kiedyś chyba taka informacja się pojawiała po edycji/zmianie posta.
A teraz jej nie ma. Co czasem może prowadzić do nieporozumień, bo nie ma żadnej informacji o tym że ktoś zmieniał swój wpis np po zgłoszeniu uwag w kolejnych postach...
Zakładam że może to być oszczędność dla serwerów - brak konieczności przechowywania historii zmian. Ale może w takim razie zablokować możliwość edycji wpisu po tym jak pojawią się nowe w danym temacie?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Ostatnio zmieniony przez ourson 2010-09-17, 11:14, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-17, 11:48
Archdevil, tak, na to wychodzi. Choć wydaje mi się że gdzieś widziałem na forum sytuację z której wynikało że ktoś edytował swój wpis po pojawieniu się uwag juz dalej w wątku... pewnie to jakieś ogłoszenie było albo coś takiego. Stąd moje wątpliwości... Jak gdzieś to zauważę to napiszę o co mi chodziło
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum